Closer – Imponerende!

Closer – Imponerende!

Trioen ser ut til å vite at de skal nå langt, og det hele låter fordømt profesjonelt! Closer har blitt en god pop-plate, selv om det kanskje er riktigere å plassere den i samlebåsen Dance. Med velsignelse fra selveste George Michael på Guilty Feet (som ikke akkurat har litt forbigått i stillhet hos dagspressen), og med en absolutt godkjent versjon av Tom Petty’s Free Fallin’, begynner jeg å få en forståelse av at Flava både har et mål og en mening med sin musikk.

Jeg kan styre min begeistring over rapperen, som til stadighet skal inn å «krydre» låtene med sine «uttalelser», mens albumet ellers bærer preg av et solid grunnarbeide, gode komposisjoner og passende arrangementer. Det var også en glimrende idé å invitere med Erik «Red» fra Baba Nation på Monday Night, som tilfører låten et særpreg som er viktig for at en låt skal bli husket. Denne vil garantert bli en hit!

Closer har faktisk blitt et helstøpt produkt i sjangeren pop/dance, som sjelden fostrer produkter av et høyt kaliber. Jeg kan ihvertfall ikke huske noen titler som har markert seg positivt her…! Så får vi heller tilgi at de har stjålet tittelen fra en av tidenes beste plater (fra Joy Division)!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.