Take A Look Over Your Shoulder (Reality) – Dusinvare…

Take A Look Over Your Shoulder (Reality) – Dusinvare…

Bob Marleys I Shot The Sheriff og Tina Turner-hiten What’s Love Got To Do With It har allerede gitt Warren G to store internasjonale hit-låter, og man kan spørre seg hvorfor ikke egenskrevet materiale blir foretrukket for singel-formatet.

Coverversjonene har ikke noe særlig interessant å tilføre de gamle låtene, men det er tross alt lettere å selge allerede kjent stoff enn nytt (tydeligvis). Alt i alt er Take A Look Over Your Shoulder (Reality) en plate som det går altfor mange på dusinet av, og helhetsinntrykket jeg sitter igjen med er at dette er et anonymt og totalt uinterressant produkt!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.