Frå Senegal Til Setesdal – Mektig verdensmusikk…

Frå Senegal Til Setesdal – Mektig verdensmusikk…

De har hver for seg tatt med seg det tradisjonelle, og satt det sammen i et system, for nærmest å vise at folketonene er skapt av noe dypt inne i oss, bortenfor språk og kultur. Instrumentene som benyttes er munnharpe (eller den afrikanske varianten do-do), djemble (trommeinstrument), kora (harpe) og stemmer! Samlet blir dette et behersket musikalsk oppkok av forskjellige kulturer og stilarter! Frå Senegal Til Setesdal låter tvers gjennom, på tross av avstanden, ekte og ærlig. Man begynner nesten å lure på om ikke Norge en gang virkelig skulle ha vært et lite land i Afrika. Da, vil jeg tro, er noe av hensikten med hele prosjektet vellykket. Lytt og lær av disse fire verdensmusikerne, som her beviser at ikke engelsk, men musikk er det aller største verdensspråket…!

Anne Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.