Umeå – Mot det meste….

Umeå – Mot det meste….

Dette er steinhardt og omtrent like aggressivt som et granatnedslag.
Medlemmene i bandet er som følger; Dave Exit (sang), D-rp (bass), sXe Guile (slagverk) og Anders And (gitar).
Samtlige 22 låter er kompromissløse med spark til alt som lukter av fascisme, middelklasse og kapitalisme. Gruppa formidler gjennom låta Oil Unit Cops God Country hvordan stormaktene bruker virkemidler som ære, fedreland og Gud – det er kun et spill for galleriet! Det eneste som teller er makt, og veien man går er gjennom kapitalen. Det er tydelig å høre at Dave Exit er misfornøyd med tingenes tilstand. Og det må også bli min konklusjon: det hele virker litt for rått og uferdig til at de når helt opp på poengskalaen. Men, det er forhåpentligvis ikke siste gang vi hører fra Final Exit! Men dersom du ute etter 22 låter med steintøff punk er albumet Umeå desidert noe for deg!

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.