Women In Technology – Ikke til å bli helt klok på…!

Women In Technology – Ikke til å bli helt klok på…!

Musikken vi serveres har utvilsomt et opphav i 80-tallet, og referanserammene inkluderer folk som Howard Jones, Thomas Dolby og bandet China Crisis. I første omgang, er det muligens kun hitlåten Your Woman som synes å kunne innta en førsteplass på listene. Resten av stoffet er variert, og ikke mindre forlokkende, selv om det ikke er i samme gate som singelen. Den akustiske «fløyels-balladen» A Week Next June står for eksempel i stor kontrast til discolåten som har gjort White Town kjent for allmennheten.

Women In Technology har blitt en underlig plate, men som definitivt har sine høydepunkter. Albumet er i grunnen ikke til å bli noe særlig klokere på. Heller ikk artisten bak, som faktisk er en mann! Albumet er på sitt merkverdige vis en smule krevende. Det er vanskelig å sette fingeren på hva det er jeg liker ved platen, men håper på at jeg oppdager det etterhvert. Den er ihvertfall verdt et forsøk! Women In Technology er som kvinner flest; ikke til å bli helt klok på…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.