In This Room – På tide med et gjennombrudd?

In This Room – På tide med et gjennombrudd?

Her på berget, må vi kunne anta at Kristiansand-bandet Velvet Belly er nærmeste referanse, selv om de alle blir lettvektere i forhold til 1997-utgaven av The 3rd & The Mortal.

I utlandet har The 3rd & The Mortal allerede før denne utgivelsen solgt over 50.000 plater, og har et stort publikum – særlig i Tyskland. Norske publikummere ser ut til å ha til gode å oppdage dette flotte Trondheims-bandet, ihvertfall kommersielt sett. Musikken som presenteres på In This Room er kanskje enda såpass sær og unorsk til å selge i tonnevis, men det er så absolutt fremdeles grunnlag for at en utvidet tilhørerskare kan henge seg på.

Albumet er variert, og veksler mellom det stillferdige og melankolske til det mer aggressive dystre. Deler av stoffet er særdeles nydelig, mens det totale inntrykket av albumet som helhet kan virke litt for ujevnt for at en toppkarakter kan gis. Innsatsen er det ihvertfall ingenting å å si på, og jeg ønsker dem all lykke på ferden mot høyere målsettinger. The 3rd And The Mortal utgjør en vesentlig del av rock-Norges framtidsutsikter, og jeg har stor tro på dem…

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.