Ed’s Diner – Intetsigende!

Ed’s Diner – Intetsigende!

Liker du band som Green Day, NOFX og annen kommersiell gladpop-pønk, så meld deg på; Stoned og Adhesive er for gutter som har hår i ræva, men fremdeles suger mors pupp!
Vel, jeg må medgi at musikken ikke alltid er direkte dårlig, men det finnes bare så fryktelig mange band der ute som låter helt likt! Stoned har et par spor som gir tilløp til en anelse frigjøring av adrenalin, ellers forblir det resterende (på begge platene) forferdelig platt. Begge CD’ene har også spilletid på under 30 minutter, som i disse tilfellene er mer enn nok (men man kan jo spørre seg om de har livets rett som «langspillplater»?).
Så dette må bli min konklusjon; savner du Green Day og dets like; kjøp Sideburner og Ed’s Diner, jeg for min del har skaffet meg et par blinker for min Colt. 45!

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.