Fresco – Sensuell og forførende

Fresco – Sensuell og forførende

M People’s seksårige karriere, og med fem millioner solgte album, har de laget mye bra musikk, Fresco er ikke noe unntak. Med Heather Small sin dype, karismatiske og sensuelle stemme, er dette noe av den bedre tidløse musikken jeg har hørt på lenge. Dette er musikk du ikke blir lei av, men kan høre om og om igjen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal trekke frem som godbiter; albumet har få svakheter og er jevn og god. Men jeg kan sitere grunnlegger av M People, Mike Pickering for å gi en beskrivelse av at dette er profesjonelt og grundig gjennomført: «Alt vi gjør, vi føler, må være bedre enn hva vi har gjort før, og vi føler det virkelig her».

Albumets første singel, Just For You, har vel de fleste hørt på radio, og den kan gjerne være et godt valg for å prøve og gi et bilde av standaren. Noe av det som imponerer meg med dette albumet, er rytme- og sjangervariasjonen på låtene. M People klarer å skape en herlig blanding av soul og funk, med innslag av alt fra reggae til disco. Det har til tider ofte blitt rot nåret album blander på denne måten, noe det definitivt ikke gjør hos M People.

Det er ikke så mye mer å fortelle. Hvis du vil ha en god og variert musikalsk opplevelse, så kjøp Fresco, du vil ikke angre!

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.