The Fat Of The Land – Suksess som bare vokser seg større og bredere…!

The Fat Of The Land – Suksess som bare vokser seg større og bredere…!

Prodigy har hatt en eventyrlig suksess som gjør dem til megastjerner i 1997, ved å være blant de mest betydningsfulle trendsetterne i musikken på hele 90-tallet. The Fat Of The Land er bandets tredje studioalbum, som nå er ute i butikkene etter å ha vært utsatt et par ganger.

Det er ingenting som tyder på at dette bandet ikke skal øke sin popularitet ved årets utgivelse. Albumet inneholder foruten de to hitsinglene fra i fjor, Firestarter og Breathe, åtte mer eller mindre kvalifiserte topplåter innen samme sjanger. At albumet er en suksess før utgivelsesdato er heldigvis fortjent da innholdet alene beviser hvor flinke disse folkene er. Prodigy vet at de er dyktige, og leverer et av de sterkeste bidragene på technofronten – faktisk siden deres egen forgjenger fra 1995, ihvertfall innen den litt røffere delen av technomusikken. Prodigy sparer ikke på noe når de begir seg ut på lansering av ny plate, og består prøven med glans – denne gangen også!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.