Scroll To Top

Til Helvete Med Raga Rockers – Til helvete på første klasse

Artister: Sjangre:
Karakter

For å være helt ærlig har jeg ikke lånt øre til Raga på noen år, men bare etter noen minutter i selskap med Til Helvete Med Raga Rockers kom minnene…; et røykfylt lokale, fin ølbris og den pulserende rytmen til Raga Rockers!

Jeg lurer på om låten En Dåres Forsvarstale er selvbiografisk. I så fall, med en smule sarkasme. Tore Bergs rå gitarlyd blir fremdeles akkompagnert av Livio Aiello på bass og Jan kristiansen på slagverk. Det morsomme her er at Michael Krohns vokal aller mest minner om Jim Morrisons(!) Hugo Alvarstein på tangenter har bidratt med et par låter som er anstendige og ikke fult så rocka som resten.

Årets Raga-album vil garantert bli en av de faste innslagene under sommerens kaotiske ølfester!

Om skribenten

kommentarer