Sunsets On Impire – Fish smaker fremdeles godt!

Sunsets On Impire – Fish smaker fremdeles godt!

Sunsets On Empire matcher heller ikke helt Vigil…, men bevares dette er mer en godkjent! Platen starter med masse trøkk i The Perception, som bærer bud om at det fremdeles er liv i gamlefar. Albumet har ellers spekteret fra det rockete røffe til det helt rolige. Helheten sier at dette er en fartsfull utgivelse. Sangene Tara og Say It With Flowers er unntaket på dette. Forøvrig er sangen om datteren Tara, en rørende liten sak. Fish er en stor lyriker. Ta deg tid til å lytte til tekstene, les dem eventuelt for seg selv! Forøvrig hersker det heller ingen tvil om at musikerne han har med seg kan spille.

Av låtene som skiller seg positivt ut må nevnes What Colour Is God, Worm In A Bottle og tittelkuttet Sunsets Of Empire. Alle tre gode og fengende produkter som fortjener ros. Ellers er det låter som ikke er så bra; spesielt Jungle Ride trekker ned. Det blir for stillestående- alt for mye det samme.

Sunsets Of Empire skuffer ikke meg. Dette er egentlig et bra album, men det er et hakk opp til debutplaten fra 1989/90. Han har fremdeles ett gir å gå på.

Fish sier det med blomster til slutt, og fra meg får han fire tulipaner!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.