Middle Of Nowhere – Lettvektere med ambisjoner om å nå langt…

Middle Of Nowhere – Lettvektere med ambisjoner om å nå langt…

Barn selger, og det vet de høye herrene i lederstolene i selskapene, så vi får ta produktet Hanson for hva det er. Og når sant skal sies har jeg hørt det verre. På meg virker det som om vi har med tre talenter å gjøre, og tross for deres unge alder, hører jeg ting på platen som fenger.

Det bør muligens også nevnes at kvalitetsnivået på albumet Middle Of Nowhere ligger betraktelig høyere enn plater det er naturlig å sammenligne med (f. eks. det brekkmiddelet av en CD som The Kelly Family leverte for en tid tilbake). Det overrasker meg faktisk at Hanson makter å levere et såpass akseptabelt produkt!

Men, forvent allikevel ikke en original og trendsettende plate, for uansett har vi hørt det meste her før, om ikke av like unge artister.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.