Time Out Of Mind – Aldri for sent å fanges av Dylan?

Time Out Of Mind – Aldri for sent å fanges av Dylan?

Time Out Of Mind blir dermed en nærmest usannsynlig opplevelse for undertegnede! Jeg dras umiddelbart inn i Dylans verden allerede i åpningssporet Love Sick. Jeg innser at jeg er imponert – svært imponert! Selv om jeg mistenker produsent Daniel Lanois til å gi Bob Dylan et aldri så lite ansiktsløft, skal det ikke mye til for å skjønne at vi har med en av vår tids store komponister å gjøre! Bob Dylan anno 1997 er intet mindre enn en levende legende!

Time Out Of Mind er en bekreftelse for at det alle mine anmelderkolleger sier er sant; denne mannen er et musikalsk geni! Jeg kan ikke en gang trekke frem stemmen som et våpen mot Dylan denne gang, da produksjonen og låtene i seg selv overbeviser meg mer enn jeg på forhånd hadde trodd jeg måtte innrømme.

Et nedtonet og tilsynelatende gammeldags lydbilde som minner om 50-talls blues, tilfører stoffet det lille ekstra som gjør Time Out Of Mind til et unikt produkt! Jeg kan simpelthen ikke finne svakheter på albumet, og må (litt motvillig) bøye meg i støvet for hva Bob Dylan presterer så langt ute i sin musikalske karriere som har vart i 35 år. Er det for sent å bli en fan, mon tro?

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.