Lackluster Me – Skaff ny vokalist!

Lackluster Me – Skaff ny vokalist!

Savoy virker på mange måter som et band som vil mye, men allikevel havner i ingenmannsland. På tross av enkeltkutt som holder mål på Lackluster Me, drukner de fleste låtene i et oppkok av lyd som verken blir det éne eller det andre. Savoy består av mange kvaliteter (som god låtskriver og god trommis), men mangler noe mer konkret. Mens A-Ha spydde ut den ene pop-perlen etter den andre, blir låtutvalget her verken fugl eller fisk!

Men for ikke å undervurdere Lackluster Me’s underliggende indre kvaliteter skal det tilføyes at Savoy har mer å fare med enn hva det i første omgang kan virke som. Ikke minst frisker Lauren Savoy opp på noen av sporene. Det kommer særlig godt frem i Foreign Film som er en stilig litt gammeldags disco/new wave-låt som hun får være hovedvokalist på. Lauren blir ellers å regne som en reddende engel på albumet fordi det føles som en befrielse å slippe å høre Pauls sure vokal på samtlige spor. Lauren kunne med fordel ha blitt foretrukket bak mikrofonen på flere spor!

Paul Waaktaar Savoy kan aldri bli en Morten Harket selv om han vil det aldri så mye (men fyttekatta så stilig den gamle A-Ha-låten Sycamore Leaves kunne ha blitt i dette arrangementet med Mortan bak mikrofonen). Savoy har bevist at de har noe å fare med, men det er langt igjen før de kan bli store internasjonalt sett!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.