Risotto – Techno for menigmann

Risotto – Techno for menigmann

Når det er sagt skal det likevel tas i betraktning at Fluke de siste par år har levert noe av det mest overbevisende materialet som har dukket opp innen techno-sjangeren.

Fluke fikk et lite gjennombrudd her i landet i fjor takket være NRK P3’s aktive playlisting av bandet; først med Tosh, og siden med Atom Bomb og Absurd (hvorav de to siste er inkluderte her). Fluke har også oppnådd en tilhengerskare her i landet gjennom hyppige opptredner på Quart og HyperState. Men, de har enda tilgode å nå opp på salgslistene.

Risotto bekrefter Flukes posisjon som en av dem som kjemper i technoens elitedivisjon sammen med Prodigy, Chemical Brothers, Underworld, Orbital og Leftfield. De har kommet for å bli, og med sin seige og tunge bass, samt hviskende vokal, skiller de seg ut fra mengden og skaper en identitet. Fluke har fortått det elementære innen sin sjanger, og er særdeles forførende både gjennom sine aggressive og gjennom sine noe seigere spor. Jeg blir definitivt forført av dette, og har siden jeg hørte Fluke for første gang savnet denne samlingen av deres mest overbevisende materiale så langt!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.