Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space B P – Resept mot høstdepresjoner m.m.

Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space B P – Resept mot høstdepresjoner m.m.

Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space B P er et nytt legemiddel bestående av deler fra flere kjente typer medisin.
Ved å kombinere ingredienser fra gospel, glamrock og britpop har Spiritualized nå blitt et merkverdig, men likefullt imponerende virkemiddel mot høstdepresjoner.

Faren for å gå i fullstendig vinterdvale blir ikke fullt så overhengende ved inntak av dette stoffet daglig! Det hele blir som en progrockaktig opplevelse på høyde med det beste fra svunnen fortid. Jeg vil allikevel gjøre deg oppmerksom på at det finnes bivirkninger; smaken kan virke noe bisk for utrente ganer, mens faren for avhengighet øker for hver dose du inntar!

Du bør også være oppmerksom på at ved uteblivelse fra daglige doser, vil du etter en stund kunne oppleve abstinenser, noe som igjen peker mot at du har blitt fullstendig hektet! Men, dersom du er av typen som vet hvor grensene går, anbefaler jeg deg å begynne med små daglige doser. Da vil du etterhvert innse hvor mye du kan tåle i løpet av et døgn, og det blir lettere for deg å få et avslappet og kontrollert forhold til det hele.

Skulle effekten mot formodning avta, anbefaler jeg at du etterhvert supplerer med minst én av de alternative medisinene som Spiritualized tidligere har sluppet på markedet; Lazer Guided Melodies (som har vært reseptfri siden 1992) og Pure Phase (som har blitt solgt direkte over disk siden 1995).

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.