The Humble Poet – En annen dimensjon…

The Humble Poet – En annen dimensjon…

Det er akkurat det som er så genuint med Fig Leaf, et glimt av evigheten…! The Humble Poet en en verden av intensiv jazz / progrock som blir fremstilt i en teatralsk form. Noe omslaget på CD’en gir uttrykk for; en hodeskalle hvor man får et glimt av evigheten i øyehulene.

Musikken blir sterkt preget av Gunnar Berges keyboard. Han loser resten av bander gjennom ukjent farvann. Fig Leafs to likeverdige vokalister åpner også for muligheter som er med på å bidra til den unike sounden. Musikalsk spennvidde er et stikkord – trommer, bass og gitar er med på alle krumspringene og kompletterer det hele i et inferno av lydbølger.

Dette er et spennende stykke arbeid som med sitt mangfold, rike sound og fryktløse blanding av stilarter gjør at dette koker ned til én ting nemlig… FIG LEAF!

 

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.