Frank Black And The Catholics – Play it again… !

Frank Black And The Catholics – Play it again… !

Og platen er bra den. Black som selv har skrevet alle sangene med unntak av Six-Sixty-Six (forøvrig komponert av kristenrockeren Larry Norman) følger i Blacks etterhvert opptråkkede spor av rock med punkreferanser. I tillegg har Black et godt øre for gode popmelodier. Den selvtitulerte platen inneholder tolv låter av meget høy klasse og med mange høydepunkter. Sanger som Back To Rome, den Replacement-aktige Do You Feel Bad About It kan det bli vanskelig å få ut av systemet denne sommeren.

Frank Black And The Catholics kommer garantert til å bli spilt mye av undertegnede denne sesongen…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.