Ekko – CC Cowboys Beste – Et verdig punktum

Ekko – CC Cowboys Beste – Et verdig punktum

Fem utgivelser har det blitt siden 1990 da Blodsbrødre kom ut. Gutta fra Fredrikstad har greid å bygge opp en kjerne tilhengerskare som har fulgt de både i oppover- og nedoverbakke. Men nå er det altså slutt.

Det er mange godbiter på denne platen: Tigergutt, Harry, Blodsbrødre, Nå Kommer Jeg Og Tar Deg, Død Manns Blues og ikke minst Vill Vakker Og Våt. Dette er et knippe låter som bringer frem gode musikalske minner hos hver og en av oss. Det er ikke få vorspiel oppigjennom årene som har hatt cowboyene på spillelisten!

Noen har ymtet frem på om at CC Cowboys er dårlige kopier av Jokke Og valentinerne og DumDum Boys. Fullstendig feil! Dette bandet har absolutt maktet og bygge opp en særegen «rocka» plattform som trygt står på egne bein.

Er du blant dem som ikke har CC Cowboys sine fem utgivelser? Vel , da bør du gå til anskaffelse av Ekko, for sikrere investering er vanskelig å finne i platehyllene for tiden.

Albumet inneholder tidløse fartsfylte klassikere samt et par rolige låter (inkludert nydelige Når Du Sover og Et Skolebrød I Storefri). Har du derimot alle bandets ordinære utgivelser, så inneholder platen til info et nytt spor (sa du salgstriks?).

Årene er altså lagt inn. Ekko – CC Cowboys Beste er en verdig oppsummering av CC Cowboys’ karriere. Takk skal dere ha gutter!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.