Aria – The Opera Album – Balsam for sjelen!

Aria – The Opera Album – Balsam for sjelen!

Har alltid likt klassisk, men prioriteringen har vært moderne musikk. De senere årene har jeg bevisst begynt å lytte mere på klassisk. Og er det bra, ja da er det et herlig supplement til pop- og rockemusikk!

Aria – The Opera Album er bra. Det inneholder 17 klassiske spor. Alle spor som egentlig er en fin balsam for sjelen vår i dagens stressende samfunn! Hans tenorstemme er fantastisk bra, men det bitte lille mangler for å matche en Luciano Pavarotti! Men som tenor er Bocelli fremdeles ung…!
De fleste av dagens ungdom er nok veldig skeptisk til opera. Ta det med ro, du er ikke helt «ute» fordi du spiller/liker opera. Tvert imot, det er sunt og kult å variere musikkstilarter. Dessuten er det vakkert med kvalitetsopera! Det er nettopp det som serveres her.

Andrea Bocelli`s operalbum er definitivt ikke spilt for siste gang hjemme hos meg. Bellisimo!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.