The Robert Johnson Songbook – Unødvendig !

The Robert Johnson Songbook – Unødvendig !

Peter Green er en ypperlig gitarist som passer bedre til B.B. King-aktig «urbanelektrisk blues», enn den akustiske deltabluesen. Det er ikke det at Peter Green og kompisen Nigel Watson er helt på jordet med utgivelsen The Robert Johnson Songbook, men det virker som om gutta mangler den helt store innlevelsen og gløden som dette materialet krever. I tillegg er lyden svært steril og arrangementene blir uspennende.

The Robert Johnson Songbook er med andre ord blitt en bluesplate som ikke kommer til å bli spilt mye av undertegnede. Albumet er kort og godt unødvendig!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.