Out In The Fields – The Very Best Of Gary Moore – Kun en parentes

Out In The Fields – The Very Best Of Gary Moore – Kun en parentes

Out In The Fields- The Very Best Of Gary Moore inneholder 15 av irens beste øyeblikk fra de harde 80-årene. Og hvis dette representerer det beste fra Gary Moore, har han ikke mye å skrive hjem om. Hardrocken fra 80-tallet er i utgangspunktet ikke mye å snakke om.

Selv om han er en dyktig gitarist, er hans evner som låtskriver og sanger sterkt overvurdert. Med hardrockklisjeer som Run For Cover og After The War og liksomblues med Still Got The Blues, blir ikke Gary Moore største øyeblikk noe annet enn en ubetydelig parentes i rockhistorien.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.