Faithless Street – Fortsatt like bra!

Faithless Street – Fortsatt like bra!

Drukkenbolten Ryan Adams (23) er en glimrende låtskriver og en over middels sanger, som har en fortid som medlem av en rekke punkband. Det høres også. For dette er country med en pønkers «attitude». På tittelkuttet forklarer han også hvorfor han begynte med countrymusikk: » I started this countryband ‘cos punkrock was so hard to sing». Ryan Adams legger heller ikke skjul på at han er glad i det sterke. Med låttitler som Drank Like A River og To Drunk To Dream lever han opp til ryktet som en mann som gjerne tar en seg et glass eller ti.

For dem som trenger referanser, er et band som Uncle Tupelo nærliggende å trekke fram. Whiskeytown har sterke element av honky tonk i seg, ikke minst takket være utstrakt bruk av fele og steelgitar. Alt dette er momenter som skaper farge og variasjon i Whiskeytowns røffe lydbilde.

Faithless Street bør finnes i et hvert hjem. Mer er det ikke å si om den saken.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.