Scroll To Top

Solreven – Godt fra bygdenorge

Karakter

Siste tilskudd på stammen er Something Odd, et band bestående av unge musikere fra dalstrøka innafor og med medlemmer spredt over hele Vestlandet.

Det er hovedsaklig viserock Something Odd bedriver, med et langt røffere lydbilde enn f.eks. Fabel. Jeg finner også spor av påvirkning av den alternative countrybølgen, men også av Pearl Jam, spesielt i arrangementene.

Odd Nordstoga har skrevet de fleste av låtene og er også gruppens vokalist, sammen med May Sissel Rismyhr. Nordstoga/Rismyhr er en god kombinasjon og er med på å heve låtene, som er noe ujevne i kvalitet, til over gjennomsnittet. Solreven er en god debut og Fuggel I Karmen og Dyvåt I Skoene er to veldig bra låter som fortjener å bli spilt en masse på radio!

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer