The Whole Of The Moon – The Music Of Mike Scott And The Waterboys – Nok er nok!

The Whole Of The Moon – The Music Of Mike Scott And The Waterboys – Nok er nok!

Dette var i begynnelsen greit, men etterhvert begynte det hele bare å bli mer og mer patetisk!

Jovisst synes jeg at det er hyggelig at The Waterboys har fått sin renessanse, for jeg elsket The Waterboys musikk dengang da. Men, det var da, og i dag blir det liksom litt pinlig at The Waterboys står igjen som «en av de tre store». I selskap med nevnte band drukner nemlig litt av kredibiliteten og troverdigheten. Dessuten må da dette være det ørtende samlealbumet som dukker opp med Mike Scott & co. i løpet av de seneste årene. Låtene som er signert Scott holder fremdeles mål, for all del. Det er bare det at The Waterboys’ musikk dessverre mer eller mindre har blitt ihelspilt siden bandets glansdager. Med siste nachspiel (som jeg ikke ønsket å være på) frisk i minne, får jeg ikke akkurat en god følelse av å høre Waterboys igjen. Vel og merke tar denne samlingen også for seg Mike Scotts soloplater, men likevel!

Fordelen med The Whole Of The Moon – The Music Of Mike Scott And The Waterboys er at her ikke finnes en dårlig låt, til det var dette bandet alltid for dyktige. Det blir bare kjedelig når selskapet deres spyr ut samling etter samling, hvor man knapt finner noe endring siden sist de fant det for godt. Og ved å bruke The Whole Of The Moon (bandets eneste virkelige store hitlåt) som del av tittelen på plata, virker det som en siste krampetrekning for å melke de siste dråpene av suksessen til The Waterboys.

The Whole Of The Moon – The Music Of Mike Scott And The Waterboys holder til en firer, fordi det er en samling gode poplåter. Men la oss for all del slippe flere samleplater fra denne gjengen nå! Det vi nå har fått holder i massevis… så kan vi heller plukke fram denne igjen på et krampaktig nachspiel engang i året 2015 – så får vi se om vi får opp stemningen igjen etter å ha mimret til grusomme Aqua og Spice Girls når deres retrobølge engang er over!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.