Feeling Strangely Fine – Potensiale!

Feeling Strangely Fine – Potensiale!

Nettopp dette med tradisjonell rock’n’roll er noe som drar helhetsinntrykket litt ned. Gruppen har et utvilsomt potensiale, men burde gjerne satse på den typen låter som er noe mer enn bare tradisjonell rock. Det har vi hørt ørten ganger før – og utført bedre enn det som her presteres.
Åpningslåten på platen er et godt eksempel i så måte. Det svinger umiddelbart av Closing Time, og den kan sikkert bli en radiohit. Men etter tre spillinger blir låten blitt akk så kjedelig. Dette gjelder også for et par andre spor på platen.

Men noen skiller seg ut i positiv retning, og gjør at denne anmelderen velger å gi albumet firer. Spesielt låter som Made To Last og DND har en kvalitet over seg som hever bandet over den gemene hopen. Det lydbildet de i disse låtene disker opp med, mener jeg vi være det rette soundet til å arbeide videre med.

Semisonic har med seg profesjonell hjelp i studio i form av produsent Nick Launay (Midnight Oil) og platen er mikset av Bob Clearmountain (Bruce Springsteen). Hvis du er interessert i rett-frem-etter-nesen-rock’n’roll, med fengende refrenger, tøffe gitarriff og så videre, er absolutt dette en plate for deg. Det er uten tvil en tett og godt gjennomarbeidet plate, det er bare så synd at noen av sangene blir så kjedelige…

Torbjørn Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.