Brothers Gonna Work It Out (A DJ Mix Album By The Chemical Brothers) – «Brødrene» viser hva de sysler med på fritiden

Brothers Gonna Work It Out (A DJ Mix Album By The Chemical Brothers) – «Brødrene» viser hva de sysler med på fritiden

Det hele er funky, sexy og med en viss anelse av eksotiske vridninger. De kjemiske brødrene får vist hva de er gode for når de ikke arbeider med egne komposisjoner. For det har vel aldri vært noen hemmelighet at disse to guttene kan sine saker.

Brothers Gonna Work It Out er en plateutgivelse det forsåvidt ikke er så allverden å si om, annet enn at de låter tøft. I hvilken sammenheng dette albumet skal spilles er likevel for meg en gåte.

Greit nok at dette funker på hippe klubber, men som oftest er enhver klubb tilknyttet egne DJs, så da faller muligens den muligheten bort. I heimen på fest? Tja, med en samling urbane mennesker som virkelig vet hva de skal ha på vorspielet kan det gå bra, men jeg har likevel mine tvil om at denne plata blir det mest aktuelle.

Når du er alene og skal ta rydde og vaske huset, hvor du samtidig kan skru volumknappen på styrke ti uten at naboene anmelder deg for husbråk, kan Brothers Gonna Work It Out bidra til at lørdagsrengjøringen blir litt mindre kjedelig enn hva den ellers hadde blitt. Det er heller ingen dum ide å dra på langtur med bilen (på en vei du har lov å trykke ekstra godt på gassen) med dette over anlegget.

Men der ender også min bruksanvisning til Brothers Gonna Work It Out. Det er med andre ord forferdelig mange situasjoner et album av denne typen ikke holder mål. Dessverre, for det kan til tider være enormt morsomt å høre på.

Brothers Gonna Work It Out blir dermed et slags «hva-vi-gjør-når-vi-ikke-lager-ordentlige-plater»-prosjekt fra The Chemical Brothers. Fett nok for noen få, men mindre interessant for de aller fleste av oss, er jeg redd.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.