Why I Feel She Is Not To Be Trusted – Spennende

Why I Feel She Is Not To Be Trusted – Spennende

Musikken deres kan best karakteriseres som dyster rock. Innimellom inneholder albumet også tunge riff som er med på å forsterke det ellers så dystre lydbildet. Den til dels dystre og tunge stilen er ikke hverdagskost innen norsk rock. Jeg kan ikke i farten komme på ett eneste band jeg kan sammenligne dem med.

Sister Sonny bruker en del elektroniske hjelpemidler, og selv om jeg ikke er spesielt glad i bruk av synth i rock, er jeg ikke helt sikker på at dette gjelder her. Det er en så bra sammenføyning mellom synthen og resten av musikken at den ikke skjemmer rocken nevneverdig. Den er heller ikke med på å «myke» opp musikken, mer tvert om. Albumet er gjennomført og tittelen er i samme dystre stil som innholdet. Alle sporene på platen er av gjennomgående god kvalitet, men ingen skiller seg likevel ut som nevneverdig bra.

Hvis kjæresten har slått opp eller du har fått 60.000 kroner i restskatt, er det bare en ting å gjøre; løp til nærmeste platesjappe og kjøp Why I Feel She Is Not To Be Trusted. Når du kommer hjem skal du høre på sporet Vioolia og sette deg ned for å hate!Du skal nemlig lete lenge for å finne bedre musikk til det formålet.

Arild Onarheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.