Dogpile EP – Sham 98?

Dogpile EP – Sham 98?

Det finnes ingen bakgrunnsinfo på disse guttta i mine arkiver, men det er i alle fall snakk om en norsk trio. Den består av Andreas på bass, Raymond på vokal og gitar og Karsten på trommer. Trommeslageren er nettopp noe av drivkraften i Dogpile, her gis det ikke ved dørene!

EP’ens cover er ikke det mest spennende jeg har sett. Enten er det bare meg, eller så er det rett og slett snakk om dårlig fantasi, med noen gamle swingdansebilder fra femti-tallet. Dette betyr selvsagt ingenting for musikken de produserer, men det er en del av helheten!

Det hele begynner svært så melodiøst med låta Joumey At Night, mens neste spor, Karstens Virago viser til fulle potensialet til trommeslageren. Det drar avgårde i en hemningsløs fart.

Låtene har gode riff med vekt på en melodiøs vokal. Jeg tør påstå at jeg har hørt en del av det samme før – i Sham 69! Forskjellen er at vokalisten i Dogpile er en smule mer rusten, uten at det er ment som noe negativt. Dogpile produserer ikke noe komplisert lydbilde, men nettopp derfor likte jeg det hele – jeg er nemlig en enkel faen!!

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.