These Are Special Times – Setter deg i julestemning

These Are Special Times – Setter deg i julestemning

Sangfuglen fra Canada har allerede rukket og bli mange-mangemillionær. Nå skal kontoen fylles opp ytterligere. For det hersker vel ingen tvil om at denne platen vil selge i bøtter og spann? Og dette uavhengig hva vi skriver om den…

Har hørt på platen en del ganger nå, og konklusjonen er at dette er slettes ikke så verst. Jeg er faktisk allerede i julestemning jeg nå, enda jeg sitter her i Vestlandets hovedstad i slutten av november og regndråpene spiller trommesolo på taket! For Celine makter faktisk det med sin fortryllende stemme. Her er det mange gode gamle og fine «juleklassikere» som absolutt vil gjøre en god jobb som bakgrunnsmusikk til julemiddagene rundt i de tusen hjem. Hennes versjon av den kjente salmen Ave Maria er utrolig flott! Holy Night sitter også veldig bra. Majoriteten av platen er av det rolige tilbakelente slaget. Men er det ikke det vi skal i julen, lene oss tilbake å stresse ned (vel å merke etter at gaveraidet og baksten er i havn…)? Celine Dion bidrar i så måte på å hjelpe deg med akkurat det.

Isolert sett har jeg aldri vært noe særlig begeistret for Dion, men som sangnisse har jeg altså nå lært å sette pris på henne. Er du en av de som helst vil gå i dvale i julen? Da står du selvfølgelig over denne platen. Er du derimot en av de mange romantikerne som setter pris denne høytiden, vil du nok få bruk for den. For det er vel ikke tvil om at flott julemusikk setter en ekstra spiss på tilværelsen i slutten av desember!
Det finnes absolutt veldig mange julelåter med litt fart i. Denne platen er forskånet for det. Flott med fine salmer, sanger og viser, men litt tempovariasjon er ikke å forakte.

Når familien kommer på besøk i romjulen er ihvertfall bakgrunnsmusikken reddet. Men for all del husk å rydde platen These Are Special Times bort når julen er over!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.