First – Fryktelig ille debut

First – Fryktelig ille debut

For de som måtte ha et bankende hjerte for dansebandmusikk i omtrent samme gate som Smokie på en dårlig dag, og med tekster ikke engang samme band vil være bekjent av, er nok First (kan vi, eller rettere sagt må vi, vente oss en oppfølger?) rette plate for dem.

Det er godt mulig at Chris & Mass Band mener dette oppriktig og har lagt ned mye arbeid i denne produksjonen. Men det er slett ingen lett opgave å å ta dette alvorlig. Jeg makter det rett og slett ikke, ikke engang hvis jeg legger godviljen til.

Bandet har til og med gjort den store synd å inkludere en julesang på denne platen. Med barnekor og det hele! Hvis meningen var å skape god julestemning hos lytterne har de bommet totalt. Det hele blir bare kvalmt og patetisk.

Jeg synes nesten synd på musikerne (eh…!) bak dette prosjektet, for First er virkelig begredelige greier. Dette er utvilsomt synd.

For ethvert norsk band som debuterer, og det attpåtil på eget selskap, fortjener å få en seriøs omtale av plateutgivelsene sine. Det er dessverre fullstendig umulig med dette albumet.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.