Hunting High And Low – De gjør det igjen!!!

Hunting High And Low – De gjør det igjen!!!

A-Ha har gjort mye bra opp gjennom årene, men tittellåten fra deres første album, Hunting High And Low (senere også en internasjonal hit for dem i ’86) var aldri blant mine personlige favoritter fra den kanten. Likevel har altså Poor Rich Ones valgt å gjøre en cover på nettopp denne.
Låten har enkelt og greit blitt noe helt annet i PRO’s hender. De gir den gamle slageren et helt annet uttrykk, og Hunting High And Low står tilbake som et genialt stykke popmusikk som er oppdatert til å tåle dagens harde markedskrav. Ikledd PRO’s geniale alternative sound, løftes det hele opp til å bli en av de beste singler som er sluppet på markedet på evigheter. Når man i tillegg tar i betraktning de to andre sporene som du får med på kjøpet: Clean And New og Kindly Country (begge fra det knallsterke albumet From The Makers Of Ozium) sier det seg selv at vi snakker om heite saker. Arrangementet er ellers særdeles kledelig, og viser samtidig hvilken styrke dette bergensbandet er laget av. Vi har bare kommet til begynnelsen av mars, men jeg velger likevel å utrope dette til en av årets beste singler allerede.

Det har lenge vært snakk om hvilken norsk artist som skal klare å få et internasjonalt gjennombrudd, og går mine spådommer i oppfyllelse, blir det nettopp denne singelen som igjen plasserer Norge på det musikalske verdenskartet! Merk deg mine ord: Poor Rich Ones har alt som skal til for å lykkes!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.