Strange Behaviour – Uinteressant samling

Strange Behaviour – Uinteressant samling

Duran Duran var i sin tid et av datidens mest populære band, og når deres utgivelser skal gjengis på 90-tallet i mikset form, burde dette ha vært gjort på nytt med oppdatert utstyr og av relevante DJs.
Strange Behaviour blir derfor aldri annet enn interessant for den mest innbitte del av fansen, som det uansett sannsynligvis ikke er mange igjen av. Duran Duran leverte til tross for mye ris i musikktidsskrifter en del alrighte og tidstypiske låter av absolutt godkjent karakter. Samtidig viste bandet seg å være svært ustabile fra utgivelse til utgivelse, og ble aldri mer enn et middelmådig band for den litt mer erfarne lytter.

Selv om noen av deres bedre låter er med på denne doble samlingen (Girls On Film, Rio, Union Of The Snake, Notorious, Come Undone), blir samtlige spor bedre i originalversjon. Skal du ha Duran Duran samlet på CD, bør du derfor heller investere i en av de tidligere utgitte samleplatene: enten i form av Decade fra 1989 eller Greatest som kom ut i fjor. Strange Behaviour bør helst forbigås i stillhet inntil en eventuell variant foreligger – en hvor nye remikser kan redde de gamle slagerne.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.