Family Values Tour ’98 – Heftig Konsertopptak!

Family Values Tour ’98 – Heftig Konsertopptak!

De andre bandene har også gode melodier her, men det er Korn som stjeler showet med en medley av deres mest kjente sanger (Shot Liver -medley), samt fire andre låter som beviser en gang for alle at Korn er et fantastisk liveband.

Men hva i all verden gjør Ice Cube her? Han har da overhodet ingenting til felles med de andre bandene, bortsett fra at han er med på en av sangene på Korns Follow The Leader. Etter min mening er det noe galt med prioriteringen når man har tatt med tre Ice Cube låter og bare en av Rammstein (Du Hast). Ikke det at han gjør en dårlig forestilling, men det passer liksom ikke helt inn.

Er du fan av hardcore/rap/industriell/metal bør du absolutt få med deg denne CD’en. Lyden er stort sett bedre enn det man kan forlange av et liveopptak og det er hele 21 spor på albumet, medberegnet introer og mellompartier for å skille bandene fra hverandre. Løp og kjøp!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.