Adventure – Eventyrlysten? Prøv!

Adventure – Eventyrlysten? Prøv!

Vokalist og selvskreven frontfigur, Jennifer Turner er ansvarlig for de fleste av låtene på Adventure. Med andre ord: Furslide er hovedsakelig knyttet rundt henne. Ikke den verste løsningen det, kanskje. Adventure har nemlig ikke blitt noe dårlig eventyr.

Musikalsk ligger Furslide i Morrisette/Cardigans-landskapet. Til tider er Morrisette- syndromet nesten plagsomt tilstedeværende, men før det blir uutholdelig navigerer Turner unna kopist-stempelet og manøvrerer trygt i havn.

Furslide makter faktisk den relativt vanskelige oppgaven det er å stå på egne ben. Det lages ikke noen nye formler til det musikalske kruttet på denne platen, men spor som Love Song, Curious Have Guns, Postcard , eller Bring You Down indikerer i aller høyeste grad at de kan å skrive låter.

Adventure er et album som rommer mye bra, men jeg våger å påstå at det kunne blitt bedre hvis Jennifer Turner hadde stolt mer på sine egne evner som låtskriver i stedet for å låne øre til mer etablerte søstre i bransjen. De gangene hun faktisk gjør det, er også Furslide som best.

Bjørnar Hjellen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.