New Depression – Så langt alt vel!

New Depression – Så langt alt vel!

Låtene er i seg selv sterke som fjell, og hittil har Madrugada også vist seg som habile musikere, både på plateinnspillinger og på konsert. New Depression EP åpner med strålende The Riverbed, en litt Midnight Choir-aktig ballade, og avløses av den «litt» kjappere Tonight I Have No Words For You. Begge disse sporene gir et inntrykk av hva vi forhåpentligvis har i vente fra kvartetten i fremtiden.
På neste låt, Higher, vekkes minner fra Wall Of Voodoos storhetstid på midten av 80-tallet til live, bare i en oppdatert utgave. Forøvrig avsløres det at navn som Neil Young og Nick Cave må har vært utslagsgivende for å i det hele tatt skape bandet Madrugada. EP-ens siste spor, 1990, er den kvikkeste og minst, eh… «new depression»-aktige låten på plata.

Jo da, Madrugada ser ut til å ha alt som skal til for å lykkes. Det har slått feil før når et band hypes opp lang tid i forveien før et helt album foreligger, men denne gangen har jeg faktisk stor tro på at det kan skje! Debutplata er ventet rundt månedsskiftet august/september, så inntil da er det bare å smøre seg med tålmodighet og gå til anskaffelse av New Depression EP som fungerer som støttebandasje til releasedatoen for albumet kommer.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.