Actually Breathing – Lovende!

Actually Breathing – Lovende!

Likevel er det tittelsporet Actually Breathing som er selve genistreken på EP-en, da denne umiddelbart plasserer seg i kategorien «gode-poplåter-som-umiddelbart-setter-seg!». Tredjelåten, In The Mist, er en noe mer neddempet sak som støtter opp de andre låtene da det her viser at bandet har flere strenger å spille på. Remiksen av Hush har til slutt blitt pakket inn i et slags jazzkomp som gjør den annerledes enn originalen.

Oddpopp er etter hva jeg har skjønt blant årets debutanter, og har du ikke fått med deg et av sporene fra denne EP-en, kan du trygt rase avgårde til nærmeste platesjappe og forlange at de skal bestille den (det vil overraske meg om du allerede finner den i hyllen nærmest Topp 20-titlene)!!! Actually Breathing overgår nemlig det meste av det du ellers må betale singelpris på i butikken, og du støtter samtidig et norsk band i etableringsfasen – noe som de forøvrig fortjener inntil et eventuelt album foreligger. Godt jobbet Oddpopp – det skal bli moro å følge dere videre!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.