I Sans Og Samling – Dikter Arild klemmer til

I Sans Og Samling – Dikter Arild klemmer til

Arild Nyquist har holdt det gående som dikter i lang lang tid. Han debuterte engang på begynnelsen av 60-tallet. Den musikalske debuten kom langt senere. Platen I Sans Og Samling er omtrent som en samleplate, men ikke helt.

Her er det en fin blanding av gammelt og nytt materiale, som han har gjort i samarbeid med Svein Olav Blindheim og Lars Martin Myhre (Trio Tre). Arild har i diktene sine alltid beskrevet de enkle(?) og hverdagslige ting på en kanskje litt finurlig måte. Kanskje naiv, kanskje ikke. Slik er også tekstene på denne platen. Hvorfor Arild ikke selger like mange plater som Odd Børretzen er for meg en gåte. Tekstene til Arild er mye mer sofistikerte, ironien ikke fult så synlig men dog den er der.

Høydepunktene er mange her, men både Bordet Til Johannes og I All Vår Nakenhet er klassikere som flere burde få ørene opp for. Så igjen gå å kjøp og kos deg med dikter Arilds jordnære og melodiøse stemme.

Torbjørn Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.