Pool – Interessant møte med bassengmusikanter!

Pool – Interessant møte med bassengmusikanter!

Green Club Riviera virker å være umiddelbare i kunsten å få låtene til å sitte, noe B-side sporene befester da de ikke er nevneverdig mindre interessante enn tittelsporet, selv om tredjelåten Friends er hardere i slaget enn Pool og Waterpistolwar (hvilken glimrende tittel!).

Jeg har ikke stort mer å si om dette bandet, da denne singelen er det eneste jeg har hørt fra dem. Det foreligger et album (hvor Pool er hentet fra) som bærer tittelen The Boring Days Are Over Now, og er det vi hører her representativt for albumet bør det være vel verdt å sjekke det ut!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.