Scroll To Top

Sophia Rosen – Kom fra intet, forsvant i intet!

Artister: Sjangre:
Karakter

Sophia Rosens selvtitulerte album består av ti spor som best kan karakteriseres som myke og rolige poptoner, ispedd et tydelig soulpreg. Hennes litt «trege» og til tider dype vokal passer greit til resten av konseptet.

Produksjonsmessig låter dette også greit nok, men ikke noe mer enn det. Dette er igjen et album på dusinvaren, og vi har hørt det, og kommer til å høre dette konseptet om og om igjen. Det største lyspunktet på albumet, er når hun framfører Princess sin klassiker fra 1985; Say I’m Your Number One, noe hun faktisk gjør veldig troverdig.

Albumet flyter på det jevne og sikre, uten å stake seg ut i den ene eller andre retningen, men tross alt, noen få lyspunkt er det jo å spore. Sophia kom fra intet i fjor, og seiler nok ut i intet igjen i år. Sorry!

Om skribenten

kommentarer