Listener Supported – Amerikansk rock på sitt verste

Listener Supported – Amerikansk rock på sitt verste

Listener Supported er en dobbel live-CD med over to timer med amerikansk rock på sitt verste. Med en blanding av Dixie Dregs uten virtousiteten og Hootie And The Blowfish, uten å være melodiøse nok. For ikke å nevne de mer funky sidene til Little Feat, men uten å være i nærheten av å være funky, blir Dave Matthews Band bare patetiske og kjedelige. Det hele ender opp med å høres ut som Grateful Dead etter at dopet du har røykt har sluttet å virke. Bare bråk og endeløs jamming med andre ord.

Gutta kan riktignok spille, men er det nødvendig å bruke to timer på å bevise dette? Det verste er at amerikanerne liker dette. Det beviser kun hvor syk de amerikanske platekjøperne er. Har du fått denne i julegave av din onkel, kan du være sikker på at onkelen din ikke liker deg noe særlig.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.