My Midnight – Bedre enn de fleste

My Midnight – Bedre enn de fleste

My Midnight er Steve Wynns sjette soloalbum, og med denne beviser han at han fremdeles behersker låtskriverfaget. Sammen med Paul Westerberg (ex-Replacements) er han for tiden eneren når det gjelder god låtskriverhåndverk i statene. Og åpningssporene Nothing But The Smell og My Favorite Game låter heller ikke så ulikt Paul Westerberg.

Du kan alltid stole på Steve Wynn. Han har enda til gode å gi ut et dårlig album, og My Midnight føyer seg fint inn i rekken av gode album. Men den når ikke helt opp mot hans to første album Kerosene Man og Dazzling Display. Det åpner som sagt friskt med Nothing But The Smell og My Favorite Game, og fortsettelsen lover også godt. Cats And Dogs er sjarmerende pop, In Your Prime inneholder også mange kvaliteter og Mandy Breakdown låter ikke ulikt Lou Reeds Perfect Day. Resten av albumet er noe ujevnt. Det kan virke som han har gått tom for gode ideer og han synes å være en smule ute av fokus. Mye av dette kan skyldes hans stemme som fort kan bli anmasende.

Men sammenlikner vi dette med mye av det mølet som lages i USA, er Steve Wynns My Midnight en vinner.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.