Scroll To Top

Stilelibero – Forførende italiensk?

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Stilelibero, (Freestyler) er Eros Ramazzotti i et nøtteskall. Har du hørt på musikken hans før, vil du nok like denne her også. All tekst er selvfølgelig på italiensk og musikken hans er preget av italiensk lidenskap og innlevelse.

Her er det foruten mye italiensk også mye lidenskap. De av oss som ikke skjønner språket går nok glipp av den totale musikkopplevelsen, men det er en viss kvalitet over mange av sangene hans.

Stilelibero domineres av rolige låter. Balladen E Anchor Mi Chiedo, duetten med Cher (Piu’ Che Puoi) og den mer livlige singlen Fuoco Nel Fuoco sitter best i øret.

Er du først en lojal Ramazzotti-fan, er dette sikkert et must i CD-samlingen din. Men ikke forvent for mange overraskelser, for Eros følger den velprøvde suksessoppskriften fra tidligere. Noe som dessverre resulterer i låter som er så like at det nesten er vanskelig å skille dem fra hverandre. For de kresne kan dette være et ensformig og kjedelig album i lengden.

Om skribenten

kommentarer