My Time Is Yours – Elegant elektronika

My Time Is Yours – Elegant elektronika

Alt fra innpakning til det endelige musikalske resultatet regelrett oser over av pur spilleglede og ditto rytmiske utfoldelser. Fem år etter debuten viser Sternklang seg som en av de virkelige pionerene innenfor norsk elektronika. På My Time Is Yours, hans tredje langspiller, har han returnert til dBut og levert sitt mest helstøpte album så langt i karrieren.

Albumet er i all hovedsak konsentrert rundt suggererende elektrofunkrytmer, og innlemmer alt fra syttitallets pornodisco og salsa, til jazz og arabiskinspirerte undertoner. Resultatet som utfolder seg i løpet av plata, viser en evne til å variere uttrykket på en måte som fører til at interessen opprettholdes fra begynnelse til slutt. Det låter konsentrert, lekkert, lekent og spennende – alt på én gang – uten at det blir kjedelig en eneste plass.

Med tanke på den til tider innovative sjangeren Sternklang i utgangspunktet opererer i, og det faktum at denne musikken oftest kun appellerer til klubbfolket alene, har han på My Time Is Yours åpnet for at de aller fleste vil kunne ha glede av hans utadvendte og dansbare elektronika.

My Time Is Yours er en plate som alle livsnytere bør kunne ha glede av langt inn i sommernatten. Vi snakker om en perle av et album som står tilbake som et uvanlig sterkt og tidløst album innenfor sitt segment…

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.