Whole New You – Solid fra Shawn

Whole New You – Solid fra Shawn

Shawn Colvin har etter hvert blitt noe av en veteran i bransjen. Dette er hennes sjette album, og fortsatt spiller hun lavmælt, lett countrypreget folkrock med sterke og personlige tekster. Alle sangene er skrevet sammen med hennes faste samarbeidspartner John Leventhal, som også fungerer som produsent og musiker.

Whole New You består av musikk som kryper inn etter flere gjennomhøringer fremfor å gjøre et veldig sterkt inntrykk umiddelbart. Og her er mange perler som åpenbarer seg etter en tid. Den vakreste heter Another Plane Went Down, men jevnt over er kvaliteten veldig høy både på tekster og melodier.

Plata er nøkternt og smakfullt produsert, og lar Shawns distinkte og vakre stemme være i forgrunnen. De behagelige og elegante arrangementene piffes opp med enkelte blåsere og strykere uten at disse blir fremtredende. Whole New You er langtfra årets mest spennende plate, men et vakkert og gripende album som bør ha lang levetid.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.