Supernova – Kinaputt fra Svinesund?

Supernova – Kinaputt fra Svinesund?

Med Supernova baserer Lisa ‘Left-Eye’ Lopes seg på en musikalsk retning som ikke bør skremme særlig mange av de som har fulgt hennes ferd med TLC. Utgivelsen baserer seg på greie rytmer og hennes rap-evner. Og det høres tidvis helt greit ut. Med låter som Life Is Like A Park og Jenny er det lagt opp til en lysstemt blanding av rim og r’n’b som ikke pløyer for dypt i sjela.

Sannsynligvis kommer denne plata til å selge i bøtter og spann, men jeg mistenker den for ikke å ha det samme markedet som det skivene til TLC har hatt. Dermed er det ingen garanti for at massene kommer til å oppdage at Lopes i det hele tatt er ute med en egen plate. Som med de fleste soloartister fra storselgende popgrupper i denne kyniske verden, er sannsynlighete´n stor for at ‘Left-Eye’ opplever manglende salg og mindre suksess enn i modergruppen.

Supernova er en på samme tid en helt grei utgivelse. Ihvertfall dersom du har sans for TLCs utgivelser og annen bløt r’n’b som Destiny’s Child og deres like. Hvis du derimot føler for noe mer kjøtt på beina, bør du nok heller søke opp Alicia Keys eller gudmor Erykah Badu. That’s all, folks!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.