Somewheregone – Nydelig alternativ sommerlåt

Somewheregone – Nydelig alternativ sommerlåt

Vel, det er ser ut til at den tiden er over, for Somewheregone er en aldeles vakker og umiddelbar liten poplåt som blir liggende på lur i hjernebrasken etter bare et par gjennomlytninger. Blandingen av den lyse kvinnelige vokalen, den mørke mannlige og den melankolske gitaren er innsmigrende. Det er bare den altfor vanlige norske og «breie» uttalelsen av det engelske språket som gir minuspoeng. En amerikaner klarer ikke en gang å uttale «beer» så breialt.

Låta ville vært perfekt som en alternativ sommerhit, hvis noe sånt hadde vært mulig i dette landet. Det demper heldigvis ikke forventningene til Schtimms andre album som er ventet i slutten av året eller begynnelsen av 2002.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.