I løpet av de tjue minuttene denne plata varer – en av de korteste langspillerne jeg noensinne har vær borti – sprutes det frem inspirasjoner og referanser. Man kan på førstesporet Caravelle høre Jean Michel Jarre i elektronisk lek med lydgeneralen i Commodore-universet, Roy Hubbard. To menn som på hver sin kant, og på hver sin måte, var med på å forme elektronisk musikk på en like sterk måte som Kraftwerk og Tangerine Dream.
Och Resan Fortsätter Här kunne raskt blitt en ren retroskive uten noen reell verdi for samtiden. Men takket være bandets blikk for den hverdag de lever i klarer de å opprettholde en følelse av futurisme likevel. Flere av sporene på denne utgivelsen hinter frempå tråder mot indiehelter som bob hund og amerikanske Trans-Am. Selv om de bruker teknologi som kan virke infisert av åttitallet, er plata preget av en lekenhet som smitter over på lytteren og når man også legger til de ofte sterke melodiene bak synthveggene kommer Pluxus ut som vinnere i et ofte baktungt heat.
Det bør ikke herske noen tvil om at Pluxus ikke akkurat søker til massene med sin maskinmusikk. Men det bør være et relativt stort marked for bandet likevel; både gamle nerder med Commodore 64 og nysgjerrige tilhengere av bob hund bør vite sin besøkstid.
Rock-vokalist gir ut barnesang. Siri Stray er en norsk sanger og låtskriver fra Østlandet. Hun…
Dalien er en norsk rapper som har sin egen stil. Det er ikke old school…
Fetter Tom har spilt inn filmmusikk med hjelp fra TNT-gitarist Ronni Le Tekrø. Forrige gang…
Hun har gitt ut sitt første soloalbum, og har ett til på vei. Hun har…
Amelie Aldner er en svensk artist bosatt i Norge. Med sin klare og kraftige stemme…
Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…