Men – På høyde med de beste

Men – På høyde med de beste

Låtskriver Sondre Larssen sier at han er inspirert av grupper som Kent og DumDum Boys. Dermed havner Dosertanker selv en eller annen plass et sted mellom disse. Akkurat det er det ikke vanskelig å høre på denne EP-en, men bandet har heldigvis klart å finne sitt karakteristiske særpreg. Dosertanker er hardere enn Kent og dystrere enn DumDum Boys. Til undertegnedes store glede har bandet beholdt gitarøsen og trøkket fra Hvis Jeg Var Han, og jeg tør sågar påstå at den samme Larssen er blant Norges klart beste vokalister innenfor sitt segment.

Bandet har nå to svært vellykkede EP-er, samt et godt liverykte på samvittigheten. Det eneste som gjenstår nå er å bevise at de kan holde like høy kvalitet på en hel fullengder.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.