Walking Home From Nicole’s – En melankolsk liten perle

Walking Home From Nicole’s – En melankolsk liten perle

De fleste av sangene har fått en akustisk innpakning med gitar, piano og strykere, mens enkelte ganger gir elektroniske beats en ekstra dimensjon til låtene. Men arrangementene står uansett aldri i veien for låtene på denne utgivelsen fra Minor Majority. Det er melodiene og tekstene som står i fokus hele tiden, mens spennvidden og variasjonen i materialet på samme tid er stor. I tillegg er kvaliteten på låtmaterialet så høy at man ønsker seg mer når siste låt toner ut. Angelskårs sanger fungerer enda bedre denne gang enn på fjorårets fine Reverend Lovejoy-utgivelse -Polo Is Not The Issue Darling, Champagne Is!. Derfor kan det være et godt tips å investere i vinylutgaven av denne platen, for i så fall får du en ekstra låt på kjøpet.

Dersom jeg skal trekke fram noen høydepunkter fra albumet, er det fristende å nevne She’s A New Yorker og Electrolove. Karen Jo Fields bidrar på begge disse perlene, og hennes vakre stemme står godt til Pål Angelskårs. For den som tidligere har latt seg sjarmere av Reverend Lovejoy og deres melankolske popmusikk, er denne utgivelsen en nødvendighet. Dette er en plate jeg med glede tar med meg inn i mørketiden.

Til slutt har jeg lyst til å skryte litt av coveret på dette albumet. Big Dipper har også tidligere har fine omslag på sine utgivelser, og dette har en enkel men effektiv pop-art design i sterke farger som fungerer svært godt.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.